CURSUSSEN

Nordic Walking gaat niet vanzelf, maar het is zeker te leren. Ik heb diverse beginnersgroepen gehad en met hen tijdens een van de cursussen de techniek doorgenomen en in de praktijk uitgevoerd. Juist de uitvoering is belangrijk omdat je verschillende bewegingsfases hebt tijdens het lopen en deze moeten goed uitgevoerd worden om blessures en langdurige spierpijn te voorkomen. Je zult verstelt staan van van je eigen kunnen, want onder begeleiding gaat het snel en verantwoord. En het is reuze gezellig om naderhand met elkaar te praten over ieders voortgang.

Voor iedereen is er een speciefieke curcus beschikbaar. Voor de Nordic wandelaars bied ik 3 cursussen aan om de techniek te leren of op te frissen:

  1. Aanvangscursus: dit is een cursus van 6 weken met lessen tussen de 60 en 75 minuten. De cursus is ontwikkeld op basis van alle technieken die het leren en het plezier in Nordic Walking centraal stellen. De kosten zijn 48,- euro.
  2. Opfriscursus: dit is een cursus van 1 les van 90 minuten. Hierbij bepaal ik samen met de sporter of er veranderingen in de fysieke situatie zijn, kijk ik of de Nordic Walking techniek nog goed uitgevoerd wordt en zal ik aanwijzingen geven om de techniek weer optimaal te krijgen. De kosten bedragen 12,- euro.
  3. Revalidatiecursus: Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan bij de sporter en zijn fysieke situatie. De cursus is in samenwerking met de eigen huisarts en/of fysiotherapeut. In het intake formulier, wat we samen invullen, komen de beperkingen aan de orde. Daarmee kan het bewegingsprogramma opgesteld worden en kun je goed aan je herstel werken, in de buitenlucht!

Wil je een cursus volgen bij STRAY Wandelsport? Ga dan naar “Contact en Informatie”of bel mij mobiel.

Klik ook eens op “Nordic Walking” voor algemene informatie over Nordic Walking.

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70