WANDEL BOOTCAMP 2019-10-04T14:23:24+02:00

WANDEL BOOTCAMP

De Wandel Bootcamp is een speciaal wekelijks programma wat ik opgesteld heb, waarbij je op een verantwoorde manier “diep” gaat.  Het is voor wandelaars van 18 tot ongeveer 55 jaar. Niet dat je boven de 55 niet mee kan doen, maar je moet er rekening mee houden dat er meer van je lichaam en conditie gevraagd wordt. Vooraf heb ik altijd met iedereen een intakegesprek om je mogelijkheden en jouw conditiepeil te bepalen. Lag de verhouding bij Sportief Wandelen tussen wandelen en oefeningen op 80-20, dan ligt het bij de Wandel Bootcamp op 30-70. Er ligt dus meer nadruk op oefeningen en de inspanningspieken liggen hoger en volgen elkaar sneller op.

Hoe ziet zo’n bootcamp er dan uit? In een stevig tempo wordt er sportief gewandeld, afgewisseld met oefeningen uit Fitness, Power Walking, Fitwalk en andere wandelvormen. We gebruiken hulpmidden zoals dynabands, maar ook “natuurlijke” dingen die we tegenkomen, zoals boomstammen en zandpaden. Tussendoor worden er Tai Chi ontspannings- en ademhalingsoefeningen gedaan en uiteraard hebben we ook rustpauzes om te drinken en bij te praten.

Na de bootcamp kom je (hopelijk) moe en voldaan thuis en ga je weer fit aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden.

Bij 5 of meer aanmeldingen start de bootcamp op 2 november 2019. De volgende startperiode is 1 februari 2020. Geinteresseerd in de Wandel Bootcamp? Ga dan naar “Contact en Informatie” of bel mij mobiel.

Klik ook eens op “Wandelen” voor algemene informatie over Wandelen.

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70