COACHING en BEGELEIDING

Hoe mooi zou het zijn als ik jou of een kleine groep begeleid tot het succesvol en gericht behalen van je doel. Dan heb je mijn persoonlijke begeleiding nodig als wandelcoach of trainer.

Als wandelcoach of trainer kan ik de begeleiding van jou als individuele sporter de technische, fysieke en mentale factoren optimaal afstemmen. Een goede coach weet wanneer wat te zeggen, hoe te motiveren, problemen  op te lossen en jou op de juiste manier op een te behalen doel, zoals een wandeltocht, voor te bereiden. Ik zal met jou kijken hoe omgevingsfactoren jou beïnvloeden. Jij als mens staat dus centraal.

Je zal beter gaan presteren als je inzicht hebt over je geleverde prestaties en die ga ik wekelijks vastleggen. Door het bijhouden van jouw prestaties zullen we de trainingen beter uitvoeren en krijg je inzicht in de mate van belasting en rust. We zullen verschillende metingen (hartslag, bloeddruk, gewicht) vastleggen en ook voeding bekijken en waar nodig aanpassen. En wekelijks zal ik jouw trainingsschema hierop bijstellen.

Samengevat bied ik als wandelcoach 1 op 1 en de begeleiding van kleine groepen aan om jouw doelstellingen effectief te bereiken, bijvoorbeeld de Vierdaagse !

Geïnteresseerd in Personal Coaching? Ga naar het contactformulier, bel, mail of WhatsApp. Gewoon in een groep wandelen kan natuurlijk ook!

Nijmeegse Vierdaagse 2022

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70