COACHING, BEGELEIDING en het KWBN FitStap programma

Hoe mooi zou het zijn als ik jou of een kleine groep begeleid tot het succesvol en gericht behalen van je doel. Dan heb je mijn persoonlijke begeleiding nodig als wandelcoach of trainer.

Als wandelcoach of trainer kan ik de begeleiding van jou als individuele sporter de technische, fysieke en mentale factoren optimaal afstemmen. Een goede coach weet wanneer wat te zeggen, hoe te motiveren, problemen  op te lossen en jou op de juiste manier op een te behalen doel, zoals een wandeltocht, voor te bereiden. Ik zal met jou kijken hoe omgevingsfactoren jou beïnvloeden. Jij als mens staat dus centraal.

Je zal beter gaan presteren als je inzicht hebt over je geleverde prestaties en die ga ik wekelijks vastleggen. Door het bijhouden van jouw prestaties zullen we de trainingen beter uitvoeren en krijg je inzicht in de mate van belasting en rust. We zullen verschillende metingen (hartslag, bloeddruk, gewicht) vastleggen en ook voeding bekijken en waar nodig aanpassen. En wekelijks zal ik jouw trainingsschema hierop bijstellen.

Samengevat bied ik als wandelcoach 1 op 1 en de begeleiding van kleine groepen aan om jouw doelstellingen effectief te bereiken.

Geïnteresseerd in Personal Coaching? Ga naar het contactformulier, bel, mail of WhatsApp. Gewoon in een groep wandelen kan natuurlijk ook!

FitStap BEWEEGPROGRAMMA

FitStap is een uniek beweegprogramma. Met FitStap voel jij je in 12 weken (weer) fit en vitaal. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal, waarbij wij jou helpen.FitStap is er voor iedereen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is er voor jou! En – belangrijk – FitStap is leuk én haalbaar!

FitStap is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), samen met meer dan 25 wandeltrainers in Nederland. FitStap start het hele jaar door in Amstelveen en is bestemd voor de regio Amstelveen, Abcoude, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Aalsmeer en Kudelstaart.

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van de FitStap coach. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.fitstap.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70