BEDRIJVEN en WERKGEVERS

Samen sporten is werkt motiverend, brengt medewerkers tot elkaar en is gezond. De voorwaarde is dat sportinitiatieven wel goed uitgevoerd worden. En daar kom ik in beeld; om te ondersteunen bij het bedenken, de opzet en de uitvoering van programma’s, zoals lunchwandelen.

Gezonde werknemers zijn belangrijk voor de continuïteit van uw organisatie. Teveel langdurig  achter de computer zitten, repeterend werk uitvoeren of veel moeten reizen komt de gezondheid van uw werknemers niet ten goede. De eigen verantwoordelijkheid voor u als werkgever neemt toe door de veranderingen in de wet. Daarnaast is een bindmiddel om de medewerker te behouden en te motiveren van belang. Dat betekent dat er meer in secundaire arbeidsvoorwaarden gedaan zal moeten worden. De werkkostenregeling biedt de mogelijkheid activiteiten voor groepen van werknemers te organiseren. En waarom niet een activiteit die de medewerkers wekelijks motiveert

De nieuwe medewerker is ook zelf veel bewuster van zijn leefstijl en zijn gezondheid en verlangt dit ook van de werkgever op de werkvloer. Gezonde en vitale werknemers zijn belangrijk, mensen die productief en duurzaam inzetbaar zijn. De trend hierin is dat de werkgever streeft naar het bevorderen van ‘gezondheid en vitaliteit’.

Programma’s gericht op beweging en sport

Voor de werkgever en de werknemer heb ik twee programma’s gericht op beweging en sport ontwikkeld.

  • Clinic: een clinic Nordic Walking of Sportief Wandelen. Groepen van werknemers kunnen kennismaken met een van deze twee vormen van sport. Intensiever dan gewoon wandelen, uitdagend en verassend vermoeiend. Samen met uw organisatie kan zo’n clinic opgezet worden.
  • Lunchwandelen: tussen de middag wandelen, deels in de eigen tijd en met een kleine investering van de werkgever in tijd. De opbrengst is gezondheid, motivatie, enthousiasme en hogere produktiviteit. Wandelingen rondom uw bedrijf, door mij uitgezet en begeleid.

Nieuwsgierig geworden of een adviesgesprek aanvragen? Neem contact op via “Informatie en Contact” of bel mij direct mobiel!

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70