NORDIC WEKELIJKS FIT

Nordic Wekelijks Fit is een Nordic Walking programma rondom Amstelveen om je wekelijks fit te houden. We lopen ongeveer 70 minuten en doen tussendoor oefeningen voor de coordinatie en de techniek. Bij de groep wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele wandelaar. Gezelligheid staat voorop, maar we spannen ons wel in! Sportievere wandelaars zijn ook welkom

Nordic Walking is zeer goed voor het gehele bewegingsapparaat en helpt bij diverse klachten en stijfheid. Dit komt omdat veel meer van de spieren gebruikt worden tijdens het wandelen. Geheel verantwoord natuurlijk, door de juiste begeleiding en meestal door een voorafgaande korte cursus. Na de wandeling is er de mogelijkheid tot napraten met koffie of thee.

In de coronatijd en de afgelopen maanden heb ik veel mensen opgeleid rondom Amstelveen en het wordt tijd voor een echte, gezellige wandelgroep. Ik heb ondermeer mijn ex-cursisten benaderd om deel te nemen aan de groep. Voor de wandeling door het bos bereid ik leuke routes voor, maar soms ook door de oude en nieuwe wijken rondom Amstelveen en omstreken.

Nordic Wekelijks Fit gaat op zaterdag 29 oktober starten om 10.30 in het Amsterdamse Bos bij de parkeerplaats van de Oude Karselaan in Amstelveen (klik hier: ingang weg Abina). Mensen die goed doorwandelen (de sportievere wandelaars) kunnen ook deelnemen; daarmee wordt de groep wat groter; gezellig !

Klik ook eens op “Nordic Walking” voor algemene informatie over Nordic Walking.

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70