WANDELTOCHTEN rondom AMSTELVEEN en AALSMEER

Drie tot vier keer per jaar worden er wandeltochten rondom Amstelveen en Aalsmeer georganiseerd of wordt er door wandelaars collectief ingeschreven voor een wandeltocht. De wandeltochten die ik zelf organiseer zijn voor iedereen toegankelijk, ook met Nordic Walking poles. Mijn eigen tochten laten de leukste routes en leuke, interessante plekken zien in onze regio, veelal met een eigen verhaal. We vertrekken als een groep en komen ook weer aan als een groep. De routes varieren tussen de 15 en 18 kilometer.

Helaas zijn enkele van onze tochten afgelast, zoals de Dam tot Damloop en de Kippenloop. In de planning stonden nog onze eigen wandeltochten (met een beperkt aantal deelnemers), maar deze zijn ook afgelast door de Corona maatregelen:

Stray Sport Herfst-expeditie – 8 november 2020 (afgelast)

3e Stray Sport Oliebollentocht – 27 december 2020 (afgelast)

Ruim van te voren worden deelnmers en bekenden op de hoogte gesteld van de komende wandeltochten rondom Amstelveen en Aalsmeer. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief hierover. Ga dan naar “Contact en Informatie” en vul het formulier in, zodat ik u de informatie kan geven.

Klik ook eens op “Wandelen” voor algemene informatie over Wandelen.

Vind ons

STRAY SPORT
Anne de Vrieslaan 7
1187 WN  Amstelveen

jeroen@straysport.nl
Mobiel: 06 512 308 70